Årsmøte 2024

Årsmøtet blir avholdt i Vaulali Trailklubb sine lokaler i Fiskåvegen 265, 4120 Tau mandag 4. mars kl. 1800.

Etter det formelle er gjennomført blir det ofte litt drøs om emner innen hobbyen. Ta gjerne med utstyr, modeller etc. som du ønsker å vise frem. Det er alltid gøy å se hva andre holder på med. Er det noe du trenger hjelp til så er det sikkert noen på årsmøtet som har gode råd.

Desto flere som møter opp desto mer utbytte får vi av årsmøtet.

Under finner dere dokumenter knyttet til årsmøtet. Årsberetningen og regnskapet er under utarbeidelse og blir lagt ut når det nærmer seg årsmøtet. I og med at vi har medlemmer fra hele Norge setter vi pris på dersom du har lyst til å sende bilder og/eller en liten tekst om hva du driver på med. Da kan vi få en litt mer utfyllende årsberetning. Send det til post@metanol.no