Innendørs droneracing

Superparken på Tau Skole

Vi starter opp med innendørs droneracing onsdag 25. august.
Denne sesongen har vi fått plass i Superparken på Tau Skole. Dette er en helt ny hall og vi gleder oss til å prøve den. Treningsdagene blir på onsdager fra
kl. 2000-2200.

Alle som ønsker å prøve droneracing er hjertelig velkommen. Vi har lånedroner slik at du kan få prøve hobbyen uten å først kjøpe inn utstyr. Dette er en topp hobby for ungdommer. Her kan det gå unna og adrenalinet er på topp.

Denne sesongen ønsker vi å tillate større droner. Vi tenker at alt opp til 4″ droner kan tillates. Dette krever selvfølgelig at vi fokuserer på sikkerheten. Her kan det gå fort unna, og vi ønsker ikke at noen skal få en 4″ drone i ansiktet.

Ellers har vi flere porter denne sesongen og kan derfor lage mer utfordrende baner.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med Ronny Fjelde på tlf. 906 36 747.