Årsmøte 2024

Årsmøtet blir avholdt i Vaulali Trailklubb sine lokaler i Fiskåvegen 265, 4120 Tau mandag 4. mars kl. 1800.

Etter det formelle er gjennomført blir det ofte litt drøs om emner innen hobbyen. Ta gjerne med utstyr, modeller etc. som du ønsker å vise frem. Det er alltid gøy å se hva andre holder på med. Er det noe du trenger hjelp til så er det sikkert noen på årsmøtet som har gode råd.

Desto flere som møter opp desto mer utbytte får vi av årsmøtet.

Under finner dere dokumenter knyttet til årsmøtet. Årsberetningen og regnskapet er under utarbeidelse og blir lagt ut når det nærmer seg årsmøtet. I og med at vi har medlemmer fra hele Norge setter vi pris på dersom du har lyst til å sende bilder og/eller en liten tekst om hva du driver på med. Da kan vi få en litt mer utfyllende årsberetning. Send det til post@metanol.no

Ryfylke Modellflyklubb slår seg sammen med Strand Modellfly Klubb

Årsmøtet vedtok å slå sammen Strand Modellfly Klubb med Ryfylke Modellflyklubb med øyeblikkelig virkning. Strand Modellfly Klubb blir offisielt lagt ned 1. juni 2021. Ryfylke Modellflyklubb overtar driften av flystripa på Kvam.

Vi håper at flest mulig av medlemmene fra Strand Modellfly Klubb ønsker å bli medlem hos oss.

Dersom du ønsker å bli medlem klikk her.

Årsmøte 2021

Årsmøtet avholdes onsdag 14.04.2021 kl. 1900.

Årsmøte 2021 blir avholdt digitalt. Send oss en e-post på mail@firstaid.no dersom du ønsker å delta. Det er kun medlemmer som kan delta. Du kan sende oss en e-post frem til møtestart.

Nedenfor finner du saksliste og andre dokumenter til årsmøtet.

Oppdatert 19.04.2021
Årsmøtet for 2021 er gjennomført. Nedenfor finner du protokollen.