Oppstart av innendørs droneracing

Endelig en glad nyhet. Nå har regjeringen åpnet opp for innendørs trening igjen. Det vil si at vi kan fortsette med innendørs droneracing. Vi starter opp treningen førstkommende onsdag. Samtidig satser vi på å få gjennomført Ryfylke Innendørs Dronecup med oppstart lørdag 29. januar. Påmelding til cupen finner du her.

Les mer om de nye tiltake for idretten her

Dronekurs

Lørdag 20. november blir det avholdt dronekurs. Les mer her.

Kurset tar opp temaer som:
– Innføring i Betaflight
– Hvordan sette opp en drone
– Tips og triks for å bli en bedre dronepilot.

Klikk deg inn her for å lese mer, og for å melde deg på.

Sparebankstiftelsen SR-Bank støtter oss med kr. 22 000,-

Det var en skikkelig gladnyhet vi fikk på mandag 11.5. Vi har fått innvilget søknad på kr. 22 000,- til Racing Droner som skal brukes til rekruttering av ungdommer.

Styret har hatt et møte hvor vi har satt opp en handleliste. Forhåpentligvis er utstyret hos oss innen 1-2 uker. Da har vi mulighet til å drive opplæring og låne ut 5″ Racing Droner med utstyr til ungdommer som ønsker å prøve seg på hobbyen.

Tusen takk til stiftelsen!

Utsatt registrering i Droneregisteret

Luftfartstilsynet har utsatt registreringsplikten for medlemmer tilknyttet Norges Luftsportforbund til det kommer på plass en mulig løsning for masseregistrering.

Det vil si at du som aktiv medlem i Ryfylke Modellfly Klubb ikke trenger å gå inn på www.flydrone.no og registrere deg. Du flyr fortsatt lovlig, og du har forsikring gjennom klubben.