Årsmelding og regnskap 2013

Medlemmer:

Mange klubber sliter med negativ medlemsutvikling, men Ryfylke MFK kan vise til en økning på 13% i 2013. Ved årskifte var det 59 registrerte medlemmer i klubben og etter det har det kommet inn 3 nye medlemmer. Som vanlig er det god spredning på geografisk tilhørighet og vi ser også at når enkelte klubber velger å bryte ut av NLF systemet så dukker noen av de som er tilknyttet disse opp som nye medlemmer hos oss, – for å beholde forsikring, lisenser osv.

Aktivitet:

Lokalt fikk vi en god start på året med islagte vann langt ut i mars måned som resulterte i mye flytid. Et lokalt medlem skaffet seg turbinmodell og fikk fløyet noen turer på Lista før vinteren. Isen uteble imidlertid i vinter så vi har ikke fått sett eller hørt noe jet lokalt enda. Men det er kanskje andre jet piloter tilknyttet Ryfylke MFK i andre deler av landet? I MI kan vi lese stevnerapporter fra ulike arrangement og landsdeler og i den forbindelse så dukket klubben for første gang opp på resultatlisten ifm stevner i vår nordligste landsdel. Med hederlige plasseringer setter de Ryfylke MFK på «kartet», – flott innsats! Vi fikk også uteksaminert et par nye instruktører, – også det medlemmer i nord.

Regnskap:

Ingen utgiftsposter i år, – kun inntekter fra medlemskontingenten. Dette ga 1180 kroner (inklusive renter) slik at kassabeholdningen nå lyder på 9190 kroner og 79 øre.

Legg igjen en kommentar