Årsmelding og regnskap 2011

Da er det på tide med en kort oppsummering av fjoråret.

Medlemsutvikling: Her har tallet stabilisert seg like under 60, – eller 56 for å være nøyaktig, – som er en nedgang på to fra året før. Som tidligere så er medlemmene spredt rundt om kring det meste av landet.

Aktivitet: I umiddelbar nærhet av hjemmehørende kommune så er det først og fremst medlemmer bosatt i Strand som står for det meste av aktiviteten. En våt og mild høst/ vinter har nok dempet en del på uteaktiviteten, men vi har i stedet kost oss litt innendørs med faste treninger i Tau Aktivitetshus på ledige søndager. Regner med at det flys en del rundt om blant medlemmer i andre landsdeler også, men har ingen rapporter fra dette.

Regnskap: 2010 regnskapet ble hardt beskattet av utgifter til webhotel og domene avgift. Her viste det seg at det var gjort en feil og klubben fikk tilbakeført en del middler på 2011 regnskapet. Samlet sett så ga fjoråret et overskudd på snaut 2000 kr. Kassabeholdningen pr. 1.1.12 var 7380 kr.

Flyplass: Ingen nyheter her, – planene som ble lansert for rc park i Hjelmeland er fortsatt usikre, men på den annen side så er aktiviteten lav i dette området for tiden og medlemmer bosatt i Strand benytter seg hovedsaklig av Strand MFK sin flystripe på Kvam.

Styret ønkser herved alle medlemmer en flott og sikker flysesong.

Legg igjen en kommentar