Årsmelding og regnskap 2008

Ett nytt år er tilbakelagt og klubben fremstår som et attraktivt tilbud for de som ønsker å være medlem av NLF og modellflyseksjonen, men som ikke har en NLF klubb i nærheten, – eller som av andre grunner ikke ønsker å betale en urimelig høy kontigent til en lokal klubb, som kanskje ikke helt harmonerer med det aktivitetsnivået en selv ligger på. Fakta er at Ryfylke MFK har medlemmer spredt rundt om i hele landet og tilsig av nye medlemmer er forsatt jevnt økende, – vi har nå passert 50!

Samtidig er det hyggelig å konstatere at modellflygere med lokal tilknyttning til Ryfylke, som er også flyr i en ikke NLF registrert klubb, også i større grad velger medlemskap i Ryfylke og NLF.

I fjorårets oppsummering ble det nevnt planer om en aktivitetspark og et mulig tilknyttet modellflyanlegg i hjemkommunen Hjelmeland. Her er det fortsatt ikke noe avklart, – planene er ikke ferdig behandlet/ godkjent og tidsaspektet på prosjektet er enda uklart.

Ellers er flyaktiviteten relativt høy i distriktet vårt, det dreier seg mest om hobby flyging for kosens skyld og ingen har i år deltatt i stevner eller konkurranser, men et eller to treff står på ønskelisten hos flere av de lokale. Hvorvidt noen av våre medlemmer fra andre deler av landet har deltatt på treff eller konkurranser vites ikke, men som NLF medlem er det fritt frem for alle.

Regnskapsmessig er året greit, – 50 medlemmer à kr. 20,- gir kr. 1000,- i inntekter. På utgiftsiden har vi kun domeneavgift, så ved årskiftet hadde vi kr. 4856,38 på konto. Vi lever godt på dette foreløpig og har ingen umiddelbare planer om å øke medlemsavgiften lokalt, – vi ønsker fortsatt å være landets rimeligste modellflyklubb.

For styret

Arvid Vastveit (nestleder/kasserer)

Legg igjen en kommentar